Czy moja aplikacja do pracy może mnie zbanować za połączenie konta z Appjobs Work?

Czy moja aplikacja do pracy może mnie zbanować za połączenie konta z Appjobs Work?

Zaktualizowano: 
1/2/2023

Ban za korzystanie z Appjobs Work nie zdarzył się jeszcze nikomu, i nigdy się to nie stanie. Po połączeniu konta z apki do pracy z Appjobs Work, jedyna rzecz, o jaką pytamy Twoją apkę do pracy, to część danych dotyczących Twojej pracy - w praktyce używasz swojego loginu i hasła po to, aby udostępnić nam dane na temat Twojej pracy w Twoim imieniu. Nie jest to w żaden sposób zabronione.

Możesz przeczytać więcej o technicznych aspektach łączenia konta TUTAJ.